Известие

Collapse
No announcement yet.

покупка на 166 2.4 jtd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво безавариино и много хубави мигове със нея

Comment

Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
      ...Само където оставих задна дясна врата отключена,не нарочно а не може да се заключи.Лоста потъва а е отключена,само с ключ мога да я заключвам,с дистанционото заключва и отключва веднага .Не ми тръгна на добре
      Спокойно, колега, на всички им се ебават машинките за заключване на вратите. Просто се приготви за някои неизбежни разходи по колата.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
        Спокойно, колега, на всички им се ебават машинките за заключване на вратите. Просто се приготви за някои неизбежни разходи по колата.
        Ооо подготвил съм се предварително.Почти се справих сам със заключването на вратите,даже подкарах и алармата (до някъде),само трябва да видя дали има сирена(ако знам каде да търся).А задна дясна врата я оправих като навих малко лоста който изкача,и вратата се заключи.

Comment

Не се притеснявай пак ще спре(задна дясна врата)
          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
          LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от kamazadjiq Покажи съобщение
            Модела страшно ми харесва, бях се засилили към 2.0 ТС после прочетах тук, че тези мотори не издържат много.
            Това за мотора много некомпетентно прозвуча, а съобразявай се малко! Има хора тук дето от години го карат тоя мотор на всякакви купета на Алфа Ромео!!!
            "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
            sigpic

Comment

Аз не искам да обидя никого. Казвам само какво съм прочел и търся някой да го упровергае че ми е голям мерак тая кола, а съм привърженик на бензина!
              Alfa 166 2.0 16V TS 114kw

Comment

Без да се отклонявам от темата,ще подметна нещо ,което прочетох наскоро в другата тема "неясно бъдеще за Алфа", та там един пич обясни ,че 166 "официално" е обявена провал.Почти нулев интерес и нищожен пазарен дял.Не мисля ,че е провал,колата е със сносно качество за годините си. Алфа никога не е била масова продукция(като изключим италианската полиция).Истината според мен е ,че е неповторима и капризна като всяка 'талянка
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Незнам дали е провал, но аз не съм виждал по- хубава и добра кола...
                  И отгоре на всичко съм с ТС - чупливите... ...
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Както съм казвал около амнадесет пъти - реалните качества на една кола имат много малко значение за пазарния и успех.
                    Което от своя страна е добре за това малцинство купувачи, които купуват колата заради качествата и нямат предразсъдъци от типа "да пръднеш първи на седалката".
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                    X